Victor Billen

Hallo, ik ben Victor, 16 jaar en woonachtig te Tessenderlo maar zeker niet te vergeten, gebeten door het karpervirus! 
 
 
Meteen toen ik verhalen hoorde en fotos zag, over onze vriend de karper, begon ik te experimenteren met het vissen op deze prachtige wezens. Al snel was een complete hengel set-up aangeschaft en werden de karpers op de lokale vijvertjes al stevig belaagd. Zoals vele vissers ben ik ook begonnen met de handstok.  Mijn visserij speelt zich vooral af op een grote zandafgraving bij mij in de buurt, een water dat mij al tal van haar schatten heeft prijsgegeven.  Mijn succesen op dit water heb ik voor het grootste deel te danken aan de verse boilies van Carpelicious.  Hiermee is het mij al aardig gelukt om de topvissen daar te vangen.  Naast deze visserij waag ik mijn kansen ook wel eens op het ruime sop zoals het Albertkanaal, Verbindingskanaal en ook op het Kempisch Kanaal ben ik al succesvol geweest.  
 
Een favoriete boilie heb ik niet echt omdat ik ze allemaal graag gebruik en omdat ze ook allemaal zeer productief werken.  Zowel voor de instant visserij als de langere voercampagnes, waardoor ik elke bollie wel inzet in mijn visserij.  In het gamma van Carpelicious is er wegens het ruime aanbod voor ieder wat wils.  
 
Omdat ik nog studeer moet ik mijn beperkte tijd goed benutten.  Door de weekends vis ik telkens korte maar zeer succesvolle sessies maar ook de schoolvakanties ben ik aan de waterkant te vinden.  Het zoeken en ontdekken is voor mij een belangrijk deel van het karpervissen tot ik uiteindelijk "the key to succes" vind en die ene bak op de mat ligt!   Het targetvissen is ook een belangrijk onderdeel van mijn visserij, zo stel ik elk jaar wel een target, één bepaalde vis op een bepaald water die ik graag zou vangen.  Wanneer die vis dan over het netkoord glijdt, dat geeft mij als karpervisser een onbeschrijfelijk gevoel.  
 
Hopelijk heb ik jullie een beetje een kijk gegeven op mijn visserij.  Veel plezier op de website en groetjes, Victor