Cris Scheffer

Hey, ik ben Cris Scheffer en ik ben afkomstig uit de Brabantse stad Roosendaal.
 

Wat een jaar of 18 geleden begon met 1 hengel, een tube lood en een kant en klare onderlijn, is nu uitgegroeid tot een hobby waar ik dag in dag uit mee bezig ben.  Na jarenlang overal en nergens te hebben gevist (van lokale parkwatertjes tot het Hollands Diep) vis ik de laatste jaren het liefste op putten en kanalen waar de grotere vissen zwemmen.  Dit zijn meestal moeilijke en druk beviste wateren maar waar het vaak met een specifieke aanpak toch succesvol kan zijn. Het zoeken naar die puzzelstukjes die in elkaar passen en uiteindelijk vis op de mat brengen, geeft mij veel voldoening.  Iets wat daarbij in mijn ogen een hele grote rol speelt is een kwalitatief goede, verse en bovenal goed verteerbare boilie.  Daarvoor ben je bij Carpelicious aan het goede adres ! 

De voor mij onbetwistbare nummer 1 uit het gamma van Carpelicious is de Red Spice.  Deze boilie heeft me de afgelopen jaren op tal van wateren zeer grote en speciale vissen opgeleverd.  Naast de Red Spice vis ik op kanalen ook graag met de Red Monstercrab.  De nieuwe boilie Green Sensation is ook favoriet, zowel instant als op een opgebouwde voerplek zet ik deze zonder twijfel in.
 
Of je nu graag met een zoete boilie vist of een kruidige robin red boilie , bij Carpelicious is er voor ieder wat wils !
 
Vang ze,
 
Cris